Elektrische wagen voor groendienst

De Vorselaarse groendienst kreeg op dinsdag een handige, elektrische wagen overhandigd van Eandis. Dit maakt deel uit van het EVA-project dat de uitdagingen rond elektrische mobiliteit in Vlaanderen onderzoekt en aanpakt. Gedurende 3 maanden zal u de milieuvriendelijke wagen in het straatbeeld tegenkomen en mogen we alle troeven ervan ontdekken. Dit kadert perfect in ons ‘verrassend natuurlijk’ Vorselaar.

> Info: milieu@vorselaar.be, 014 50 71 29

Plantjesverkoop t.v.v. Kom op tegen kanker

In Vorselaar verkochten we dit jaar 1160 plantjes, wat goed is voor een opbrengst van € 6960. Hartelijk dank aan alle vrijwilligers en aan alle kopers voor de geweldige steun!

Volgende verenigingen namen dit jaar voor de 15° maal deel aan de verkoop: OKRA, FEMMA, Familie Baeyens en Omnisport. Een pluim voor deze vrijwilligers!

Busverbinding tijdens werken Poederleeseweg

Bij de wegenwerken aan de Poederleeseweg (N153) zal de busverbinding naar Herentals onderbroken worden.

Vermoedelijk van 14 oktober tot einde november wordt de halte ‘Voetbalterrein’ (Riemenstraat) de tijdelijke eindhalte voor buslijnen 210, 420, 427 en 429. Een pendelbus brengt u dan naar Herentals, met als eindhalte Herentals Station. Deze pendelbus bedient ook AZ Sint-Elisabeth.

> Info over de aangepaste dienstregeling en omleiding van De Lijn

> Info over de wegenwerken

Samenaankoop Groene Energie

U kan nog inschrijven voor de samenaankoop:

-         online tot zondagavond 29 september viawww.samengaanwegroener.be

-         via de milieudienst vrijdagmiddag 27 september.

> Info: milieu@vorselaar.be, 014 50 71 29

Sportevent voor Tieners

Op dinsdag 29 oktober organiseert Sportregio Kempen i.s.m. Sportdienst Vorselaar een spectaculaire dag vol ski- en wielerplezier voor jongeren van 10 tot 14 jaar (skiën, pisterijden, bmx-en en skaten).  Inschrijven voor 15 oktober!

> Info en inschrijven:            www.sportregiokempen.be, 03 240 62 27

   sport@vorselaar.be, 014 50 71  13